JOM join SEGMEN| 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat !!

JOM join SEGMEN| 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat !!

segmen  saya dapat tau dari sahabat blogger saya shahirahpuat..saja-saja  jer join...hilangkan perasaan bosan and penat setelah sekian lama berbakti pada masyarakat heheheh...berbakti lah sangat...jom lah sesapa yang baca nie join clik link http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-10-perkara-pelik.html


10 perkara pelik tentang saya...tak tau la kan kalau x pelik plak..pape pun just laynzzzzz.............

1.kalau makan masakan orang suka komen mengalahkan master chef..klu sendiri yang masak awal2 dah bagi tau xsedap jangan complen..

2.kalau stress suka makan coklat xpun aiskrim...macam bebudak plak rasanyerr..

3.suka belanja owang sampai xsedar duit dah nak kering hahahha...pada orangyang tertentu jerr saya belanja bukan orang sebarangan...

4.suka beli buku tapi nak bacanyerr agak bermasalah untuk habiskan satu buku..beli banyak tapi bacenyerrr kadang-kadang setahun baru habis baca..kadang xbaca pun aader buat koleksi jerr..

 

5. kalau makan kat luar mesti order air kosong + air manis.kurrangkan gula dalam minuman tambahkan manis dalam senyuman kempen sekejap..

6.suka makan lauk kari..kalau ader kari juah pun jadik sampai bertambah 2 makan.hahahhah anak sapa nie...

7.suka naik teksi klu nak keluar pi jalan2 walupun ader motor kesayangan...nikmati keindahan katakan.

8.xsuka angkat call. lebih suka sms dari call...huuhuhuhu busy lakatakan sampai xder masa angkat call sms bleh pulak hahahha masalah2..

9.suka pergi kerja awal satu atau dua jam awal...dah jadi tabiat...xdapat nak dielakan..tp klu lambat tu kekadang ader gaksss...pelik 2 rajin ssangat ker kerja nie...mcm malas jer hahahah jangan marah just jokeee,,,

10.suka sangat dengar lagu minus one dari lagu yang dengar penyanyi nyanyi lagu tu music jer lagi best hahaha

tu saja jer la yang pelik or xpelik tentangf diri saya...hahahha macam kelakor plak bila dah tulis benda nie....hahahhah gelak sambil berguling2...just enjoy layanzzzz terbaik..

 tag to my frienzz

-shahirahpuat-

Comments

Shahirah said…
eyh2 yg xsuka call lg suka msg tu kita tbalik.sy pemalas kot msg.haha,sgt rajen ye awk g keje awal..sy kt sni lg seminit nk merah bru sampai opis~ bnlja kwn wlpn duit sndri xckp pn sama!ley jd geng nih;p

Popular posts from this blog

Transurethral resection of the prostate (TURP)

Wisma Amal Cahaya Bistari