Monday, December 19, 2011

tom yam putih ...eksperimen how to make tom yam with my uncle

hai blogerss semua tengah leka2 main fb a.k.a muka buku...my uncle telah mencadangkan satu idea yang bernas a.k,a terbaik...nie antara perbualan ak and my uncle.
my uncle:"mie jom rini kita masak tom yam putih" ko gie call ibu tanya resepi dierr..
sekadar hiasan
me: nanti owang call..
ak pun serves cari dalam internet...kat sini ak kongsi resepinyerr
bahan-bahan
  1. 1biji bawang besar
  2. 4ulas bawaputih 
  3. 1batang serai dititk
  4. kulit limau purut(secukup rasa)
  5. cili.padi A.K.A cili api
  6. asam jawa(dibuat air)
  7. 2biji limau..
  8. udang atau ayam
  9. 1biji tomato
    kobis bunga 
  10. air 2mangkuk
cara-cara
 1. Tuangkan air kedalam periuk
2. Masukkan ayam & bawang putih
3. Masukkan udang dan terus masukkan tomato, biarkan 1 minit
4. Masukkan air asam jawa, kacau
5. Besarkan api sebesar-besarnya, dan masukkan  sekaligus serai, daun limau purut & bahan yang diblender (bawang besar dan serai) . Biarkan menggelegak kuat   selama kira-kira 30 saat la lebih pun tak apa..
6. Perlahankan sekecil-kecil api. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Masukkan lada jarum (Sebenarnya kalau tak masuk gula pun boleh, takut ada yang nak rasa manis sikit)
7. Taburkan serbuk lada hitam dan perahkan limau nipis 2 belahan. Pastikan proses ini berlaku 8.tidak lebih 20 saat
9. Tutup api. Angkat terus dan hidangkan
mari mencuba....



post signature

chim chum...what is the chim chum..

  
post signaturechim chum  rasa  nak tahu sangat pasal chim chum bila perkataan tu keluar dari mulut my uncle..kowang semua pernah dengar chim chum tu mesti ader yang selau dengar kan.. ini info sikit pasal chin chum credit tochentahatibersuara.
...walaupun bebola dan ade jugaklah makanan sampingannya contohnya...hirisan daging dan ayam yang dibakar diatas bekasnya dan di dalamnya terdapat arang yang dibakar....2 gelas air pun x cukup...sup nye pun wa cakap lu...sedapp bangat sup chin chum ni dihidangkan dalam cerek kemudian dituang disekeliling dapor steamboat tadi...
ala-ala  maca steambot.. steambot is all about seafood..and this chim chum thing are about bebola and same slice of meat and chicken..wahhh try to write in english...klakorrr...klu der kengkawan yang tahu kat mana nak cari chin chum nie leh g tau ak...just comment ...

Tuesday, December 6, 2011

JOM join SEGMEN| 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat !!

JOM join SEGMEN| 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat !!

segmen  saya dapat tau dari sahabat blogger saya shahirahpuat..saja-saja  jer join...hilangkan perasaan bosan and penat setelah sekian lama berbakti pada masyarakat heheheh...berbakti lah sangat...jom lah sesapa yang baca nie join clik link http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-10-perkara-pelik.html


10 perkara pelik tentang saya...tak tau la kan kalau x pelik plak..pape pun just laynzzzzz.............

1.kalau makan masakan orang suka komen mengalahkan master chef..klu sendiri yang masak awal2 dah bagi tau xsedap jangan complen..

2.kalau stress suka makan coklat xpun aiskrim...macam bebudak plak rasanyerr..

3.suka belanja owang sampai xsedar duit dah nak kering hahahha...pada orangyang tertentu jerr saya belanja bukan orang sebarangan...

4.suka beli buku tapi nak bacanyerr agak bermasalah untuk habiskan satu buku..beli banyak tapi bacenyerrr kadang-kadang setahun baru habis baca..kadang xbaca pun aader buat koleksi jerr..

 

5. kalau makan kat luar mesti order air kosong + air manis.kurrangkan gula dalam minuman tambahkan manis dalam senyuman kempen sekejap..

6.suka makan lauk kari..kalau ader kari juah pun jadik sampai bertambah 2 makan.hahahhah anak sapa nie...

7.suka naik teksi klu nak keluar pi jalan2 walupun ader motor kesayangan...nikmati keindahan katakan.

8.xsuka angkat call. lebih suka sms dari call...huuhuhuhu busy lakatakan sampai xder masa angkat call sms bleh pulak hahahha masalah2..

9.suka pergi kerja awal satu atau dua jam awal...dah jadi tabiat...xdapat nak dielakan..tp klu lambat tu kekadang ader gaksss...pelik 2 rajin ssangat ker kerja nie...mcm malas jer hahahah jangan marah just jokeee,,,

10.suka sangat dengar lagu minus one dari lagu yang dengar penyanyi nyanyi lagu tu music jer lagi best hahaha

tu saja jer la yang pelik or xpelik tentangf diri saya...hahahha macam kelakor plak bila dah tulis benda nie....hahahhah gelak sambil berguling2...just enjoy layanzzzz terbaik..

 tag to my frienzz

-shahirahpuat-

Monday, November 21, 2011

harimau atau garuda.....

Mempertahankan pingat emas yang dimenangi 2 tahun lalu.Itulah misi utama skuad bola sepak Malaysia bawah 23 tahun yang dijadual bertemu pasukan tuan rumah Indonesia di perlawanan akhir sukan sea 2011 pada 21 November 2011 di stadium Gelora Bung Karno.
Perlawanan yang akan berlangsung pada jam 8 malam itu dijangka sengit kerana pasukan Indonesia sudah pasti akan menurunkan barisan utama mereka selepas mereka ditewaskan oleh Malaysia 1 – 0 dalam perlawanan peringkat kumpulan.
Dibantu pula dengan puluhan ribu penyokong yang digelar “pakar perang psikologi” Indonesia sudah pasti turun dengan lebih bersemangat kali ini.Malaysia pula berbekalkan dengan kekuatan fizikal dan mental serta pengalaman beraksi di hadapan puluhan ribu penyokong Indonesia sebelum ini mungkin tiada masalah untuk sekali lagi beraksi di hadapan penyokong fanatik mereka.
Perlawanan akhir sukan sea 2011 ini akan disiarkan secara langsung di RTM, Astro Arena dan TV3 pada 21 November 2011 Jam 8 malam.Sama sama kita mendoakan kejayaan pasukan bola sepak Malaysia.

Mari Bersama kita renungkan

Allah S.W.T berfirman
"Barangsiapa  yang menghendaki kehidupan didunai dan perhiasanya ,nescaya kami berikan kepada meraka balasan perkerjaan didunia dengan sempurna dan mereka di dunia itu tidak akan dirugikan.itulah orang-orang yang tidak memperolehi akhirat ,kecuali nerakan dan lenyaplah di akhirat itu apa yang telah mereka usahakan didunia dan sia-sialah apa yang mereka telah kerjakan "
(Surah Hud 15-16)

Mee penang nampak cam sedap...jom cuba

Rasa macam nak masak tengah sibuk mencari resepi terbaru  terjumpa resepi nie mari bersama kita kongsi resepi ini.dulu cita-cita nak jadi chef tapi rezki xder jadi misi pulak haha malawak plak..

mee penang credit to google image


 
MI PENANG
Bahan-bahan
1 kilo mee kuning
1 kilo daging lembut (batang pinang – JANGAN  dihiris), cuci bersih dan toskan
3 liter air, jika kurang tambah
200 gram tomato puree
50 gram lada kering
10 biji bawang putih
3 biji bawang besar
½ kilo udang, yang sederhana besarnya (kupas kulit dan goreng sampai masak) toskan
3 keping tauhu, potong dadu, goreng dan toskan
½ kilo tauge, dibuang kepala dan akar, cuci bersih, dicelur sebentar dan ditoskan.
3 pokok daun salad, dihiris
3 biji tomato, dihiris bulat
Minyak untuk menumis
Garam secukup rasa
Bahan Tabur
10 biji limau kasturi, setiap satu dibelah dua
Hirisan daun sup dan daun bawang
Hirisan beberapa batang lada hijau dan lada merah
Bawang goreng
Cara-cara:
  1. Rebus daging dengan air dan sedikit garam.
  2. Setelah empuk, keluarkan dagingnya.
  3. Air rebusan disimpan.
  4. Daging dipotong dadu dan digoreng, kemudian toskan.
  5. Kisar halus lada kering, bawang putih dan bawang besar.
  6. Gaulkan bahan kisar ini dengan tomato puree.
  7. Panaskan 1 cawan minyak didalam kuali.
  8. Tumis rempah kisar hingga garing.
  9. Bahagi dua sambalnya.
  10. Satu bahagian dimasukkan kedalam periuk air rebusan daging.
  11. Mendidihkan.
  12. Tambah garam jika perlu.
  13. Masak sehingga lazat rasa kuahya.
  14. Lebihan sambal, digoreng dengan mee kuning.

Cara Menghidang
  1. Isikan sedikit mee goreng kedalam mangkuk.
  2. Hias diatasnya dengan daging goreng, udang goreng, tauhu, tomato, hirisan daun salad, tauge, daun sup/daun bawang, dan lada hijau/merah.
  3. Kemudian tuang kuah, biar lebih sedikit kuahnya, taburkan bawang goreng, dan perah kan limau kasturi.
  4. Enak dimakan panas-panas
post signature

Promosi Hebat

promosi hebat sehingga hujung tahun
Master (M)
* RM65 SAHAJA
* Promosi!!! Modal PERCUMA RM10
* Boleh Menjual Menggunakan SMS
* Boleh mendaftar Dealer, Agent, Retail, 1st Retail,
2nd Retail & 3rd Retail sebagai downline anda
* Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri
* Yuran pendaftaran anda tetapkan sendiri.
* Mendapat Overriding Pembelian Downline.
* Celcom (4.50%), Maxis (3.20%), DiGi (2.10%)

Dealer (D)
*RM35 SAHAJA
* Promosi!!! Modal PERCUMA RM10
* Boleh Menjual Menggunakan SMS
* Boleh mendaftar Agent, Retail, 1st Retail, 2nd Retail &
3rd Retail sebagai downline anda
* Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan
* Boleh Mendaftar Agen Sendiri
* Yuran pendaftaran anda tetapkan sendiri.
* Mendapat Overriding Pembelian Downline.
* Celcom (4.25%), Maxis (3.10%), DiGi (2.00%)
sah sehingga 31.12.11
berminat pm saya
post signature

ombak rindu

filem yang diadaptasikan daripada novel Ombak Rindu ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Izzah adalah gadis kampung yang telah dijual oleh bapa saudaranya kepada sebuah kelab hiburan di K.L untuk dijadikan pelacur. Seorang pemuda, Hariz anak Datuk Sufiah, pemilik empayar perniagaan SUFIAH CEMERLANG telah mermbeli Izzah dari pemilik kelab tersebut untuk dijadikan perempuan simpanan, namun Izzah telah merayu Hariz supaya menikahinya untuk menghalalkan hubungan mereka.
Hariz setuju dengan syarat Izzah tidak menuntut sebarang hak sebagai isteri. namun selepas itu, hariz yang kasar dan panas baran telah jatuh cinta dengan Izzah yang penuh dengan kelembutan. hariz kemudian terpaksa menikahi Mila, kawan zaman persekolahannya setelah didesak oleh Datuk Sufiah dan Mila yang amat mencintainya. Semasa Hariz koma dihospital akibat kemalangan jalan raya, Datuk Sufiah telah menghalau Izzah keluar dari bungalow Hariz dan merampas telefon bimbit Izzah.
Setelah keluar dari hospital, Datuk Sufiah memberitahu Hariz yang Izzah telah menjalani hubungan dengan lelaki lain. Hariz yang marah telah memberitahu Izzah bahawa dia akan digantung tidak bertali semasa terserempak dengan Izzah di rumah pak Dollah, pemandu keluarga Datuk Sufiah. Izzah kemudian kembali ke kampungnya. Pak Dollah yang marah dengan Datuk Sufiah telah memecahkan rahsia bahawa hariz adalah anaknya yang telah diserahkan kepada suami Datuk Sufiah untuk dijadikan anak angkat serta memberitahu Hariz bahawa Izzah tidak bersalah. Hariz yang menyesal dan amat rindukan Izzah telah pergi ke kampung Izzah untuk memujuk supaya kembali kepangkuannya. Mila datang ke kampung Izzah dan menuntut cerai dari Hariz. Filem ini berakhir dengan Izzah dan Hariz menjalani hidup bahagia tanpa rahsia lagi.

Aku bukan tomboy

Kehadiran farisa atau Eisha dalam hidup Harry dan Burn benar-benar mengubah pendirian dua jejaka terhadap gadis yang berpewatakan lelaki. Kali pertama melihat Farisa di sebalik topeng lelaki, mereka mula jatuh hati dengan gadis itu. Bermula dari zaman persekolahan yang penuh dengan dugaan kerana sering diganggu oleh beberapa orang pelajar ‘pengkid’ antaranya Bell dan Sam.
Tekanan disekolah yang dialami Farisa mendorongnya untuk mentransformasikan dirinya sebagai seorang yang berpesonaliti agresif dan kasar. Di sebalik penampilan bagai seorang lelaki, Farisa masih mempunyai naluri sebagai seorang gadis sejati. Perwatakan sebegini berterusan hingga ke alam pekerjaan sebagai penghantar pizza. Plot cerita bermula apabila Farisa dikejutkan dengan kemunculan dua jejaka , Harry dan Burn yang berhasrat menjalinkan hubungan istimewa dengannya. Satu dilema yang menuntut pertimbangan yang penuh cabaran.
Harry, seorang salesman jalanan yang terlebih dahulu menjalinkan hubungan mesra dengan Farisa merasa tergugat apabila Burn muncul sebagai rival yang mencetuskan perebutan. Dalam masa yang sama Farisa berdepan dengan konflik perbezaan darjat dan kedudukan Burn sebagai Eksekutif Junior di syarikat bapanya yang menyukarkan hubungan mereka. Di samping itu, Farisa secara kebetulan bertemu semula dengan Bell dan Sam (pengkid) yang turut berebut untuk menjadikannya sebagai pasangan mereka. Konflik cinta tiga segi yang berbeza senario telah mewarnai catatan kehidupan Farisa, si gadis tomboy. Persoalan adakah pengorbanan yang dituntut dalam dilema percintaa Farisa? Semuanya akan terjawab dalam “AKU BUKAN TOMBOY” sebuah filem bergenre aksi komedi romantik.
post signature

Alamak Toyol


Alamak Toyol mengisahkan Pak Umar (Hamid Gurkha) yang pergi berjumpa dengan bomoh untuk mendapatkan toyol atas niat untuk cepat kaya. Bomoh itu mempunyai banyak koleksi toyol dan setiap toyol mempunyai harga masing-masing. Oleh kerana tidak mampu, Pak Umar mengambil toyol yang paling murah. Setelah mengambil toyol dari bomoh, bomoh itu tersebut mengecop ‘barcode’ di dada kiri Pak Umar.
Pada waktu yang sama, Fakhrul (Angah Raja Lawak) dan Kudin (Along Cham) dua sahabat baik juga memikirkan jalan untuk mendapatkan duit. Hampir setiap hari mereka mencuba kaedah baru untuk merompak, namun semuanya gagal. Sehinggalah pada suatu hari, Fakhrul dan Kudin mahu merompak Pak Umar namun Pak Umar tiada duit untuk diberikan pada mereka.
Pak Umar bercadang mahu memberi toyol berkenaan pada Fakhrul dan Kudin. Pada mulanya Fakhrul dan Kudin menolak toyol itu. Namun lama-kelamaan mereka sanggup untuk menerima toyol itu daripada Pak Umar. Toyol kemudian beralih arah dan ‘barcode’ di dada kiri Pak Umar hilang serta-merta dan timbul ‘barcode’ di dada kiri Fakhrul dan Kudin.post signature

Friday, August 19, 2011

Dana Tabung Buah Pinggang Ahmad Hafizuddin Bin Abdul Hadi: KIDNEY TRANSPLANT FUND RAISING AHMAD HAFIZUDDINTh...

Dana Tabung Buah Pinggang Ahmad Hafizuddin Bin Abdul Hadi: KIDNEY TRANSPLANT FUND RAISING AHMAD HAFIZUDDIN
Th...
: KIDNEY TRANSPLANT FUND RAISING AHMAD HAFIZUDDIN The purpose of this fund is to raise RM300,000 to finance the kidney transplant for Hafiz i...

post signature

Menjana pendapatan tambahan


Promosi hari raya  .mari bersama menjana pendapatan dengan biz top up. Pakej-pakej menarik dengan registrstion fee yang berbaloi.
Baca Dan Fikirkan !!
Pernahkah anda terfikir untuk menjalankan sistem topup ini? Rasa-rasa anda sudah tahu kan hampir 80% penduduk di Malaysia yang menggunakan hand phone adalah pengguna prepaid dan bukannya postpaid. Setiap hari terlalu ramai orang di Malaysia topup untuk menghubungi orang lain dan juga menghantar khidmat pesanan ringkas. Tak pernahkah anda terfikir untuk menjadi penjual topup?
Topup Kat Kedai Mahal!!
Tak percaya? Ok tengok contoh kat bawah ni
CONTOH :
Anda topup RM10, kedai akan ambik RM10 kan? Jadi lebihan komisyen akan dapat kat dia.
Kelebihan menjadi agen topup bersama kami :

- Boleh Menjual Menggunakan SMS
- Tidak Perlu Menyimpan Bekalan Stok
(ia diuruskan secara elektronik oleh perisian khas), Jadi Tiada Berlaku Kecurian Atau Kehilangan Stok
- Keuntungan Jualan Topup Diberikan Secara Diskaun Terus
- Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan
- Boleh Topup nombor sama dengan nilai sama tanpa
- Boleh Mendaftar Agen Sendiri, yuran pendaftaran anda tetapkan sendiri.
- Mendapat Overriding Pembelian Downline Sehingga 4 Level
- Sah Disisi Undang-undang
- Bukan Skim Cepat Kaya
- Keahlian Seumur Hidup
- Tiada Yuran Tahunan
- Memperoleh Laporan Jualan Prepaid Harian Dalam Internet

Jangan ambil masa berfikir ….cepat sebelum terlambat
Berminat  PM my facebook inbox
http://www.facebook.com/ShuGcluB
post signature

Thursday, August 4, 2011

AGENT-TOPUP DIPERLUKAN SEGERA !!
YURAN PENDAFTARAN MURAH !!
ANDA BOLEH TOPUP DI MANA-MANA SAHAJA !!
TOP-UP UNTUK DIRI SENDIRI | ORANG LAIN | KELUARGA | RAKAN2
SAYA PASTI MEMBANTU ANDA !!
TOP-UP KAT KEDAI MERUGIKAN KITA BALIK !!
MEREKA DAPAT KOMISYEN DAN UNTUNG !! KITA RUGI BALIK !!
DAH LA JALAN JAUH NAK TOPUP ALIH-ALIH MEREKA YANG DUDUK SAJA DAPAT KOMISYEN !!
JADI LA SEPERTI MEREKA !! BOLEH TOPUP DI MANA MANA SAHAJA!
guna sendiri jimat....jual pon jimat.....jadi agen lagi jimat
Kelebihan menjadi agen topup bersama kami :
- Boleh Menjual Menggunakan SMS
- Tidak Perlu Menyimpan Bekalan Stok (ia diuruskan secara elektronik oleh perisian khas), Jadi Tiada Berlaku Kecurian Atau Kehilangan Stok
- Keuntungan Jualan Topup Diberikan Secara Diskaun Terus
- Laporan Transaksi Setiap Kali Jualan Dilakukan
- Boleh Topup nombor sama dengan nilai sama tanpa
- Boleh Mendaftar Agen Sendiri, yuran pendaftaran anda tetapkan sendiri.
- Mendapat Overriding Pembelian Downline Sehingga 4 Level
- Sah Disisi Undang-undang
- Bukan Skim Cepat Kaya
- Keahlian Seumur Hidup
- Tiada Yuran Tahunan
- Memperoleh Laporan Jualan Prepaid Harian Dalam Internet

berminat pm myfacebook inbox
(Available 10pm-12mn)
post signature

Friday, February 4, 2011

Exclusively Handbag or coah for sale









Kindly be informed that we are now with new product for sale.
 
Please find attached the new handbag Excellent Quality for sale. It is different with other handbag at pasar malam. This quality can look at JJ...please feel free to contact me for further information.
amypahang@yahoo.com
or SMS 
namecode<>adress
and send to 0142355948
example: suhaila G02  kuala lumpur
Price from RM69.90 t0 89.90


post signature

Friday, January 28, 2011

Sejenak Menghayati Lautan



Al-Habib


Perfume atau minyak wangi Al-Habib ini adalah pati minyak wangi yand didatangkan dari Perancis, United Kingdom, Pakistan dan Arab.



PATI MINYAK WANGI ASLI - HARUMAN KEKAL 24 JAM
Pati minyak wangi ini berasaskan dari pati wangian tidak beralkohol di mana bila disentuh dengan kuli akan mengeluarkan bauan yang mengikut suhu badan yang sentiasa mengekalkan keharuman sepanjang hari. Anda kena cuba produk al-habib untuk mendapatkan kesegaran dan keharuman yang menyegarkan.


HARUMAN UNTUK SEMUA GOLONGAN

Wangian ini telah dirumuskan dengan tidak mengandungi alkohol dan sesuai di pakai ketika solat. Para pelanggan yang mengalami ketidakserasian dengan alkohol atau bahan kimia yang menyebabkan kerengsaan kulit boleh memilikil minyak wangi Al-Habib yang dijamin mutu serta selesa dipakai tanpa rasa ragu terhadapnya.



SUMBER ASLI PATI MINYAK WANGI AL HABIB

Wangian yang berasaskan sumber alam semulajadi dari bunga-bungaan, buah-buahan, kayu dan elemen tumbuh-tumbuhan hijau. Wangian ini adalah asli yang digunakan didalam minyak wangi Al-Habib ini.



JIMAT

Minyak wangi Al-Habib ini direka khas untuk tahan lebih lama, wangian diilhamkan dari wangian antarabangsa dengan kualiti yang menguntungkan kita serta menjimatkan kos. Wangian ini dicipta khas untuk kekal sepanjang hari. DAPATKAN HARI INI


SETIAP MASA UNTUK SEMUA GOLONGAN

Minyak wangi ini dapat dipakai ketika menghadiri parti atau kenduri kendara, bertemu pelanggan dan lain-lain lagi. Ini membuatkan anda sentiasa segar dan kekal harum sepanjang hari. Wangian Romantis bagi yang inginkan kelainan ketika bercinta dan bertemu dengan sidia.



PEMBUNGKUSAN

Kami menyediakan minyak wangi Al-Habib yang didatangkan dengan pelbagai saiz pembungkusan atau botol seperti 2.5ml, 3ml, 5ml, dan 6ml. Di mana akan memberi anda pilihan atau peluang untuk memilih sendiri produk pilihan hati anda dan kemampuan.


SENARAI PRODUK

Produk Minyak Al-Habib sebanyak hampir 110 bauan minyak wangi keluaran Al-Habib Perfumes ini namum kami hanya fokus kepada 26 jenis bauan yang BEGITU LARIS JUALANNYA. Sekiranya anda memerlukan haruman bauan selain dari apa yang kami fokuskan, sila hubungi pegawai pemasaran kami atau isi borang pertanyaan dalam ruuangan yang telah disediakan tersebut. Antara 26 jenis yang benar-benar (KILLER PRODUCT) memberikan pendapatan kepada kami ialah:

KOD
HARUMAN LELAKI
L1 AQUA DI GIO
L7 HUGO
L2 DUNHILL DESIRE
L8 KENZO FRESH
L3 DUNHILL MEN
L9 MIRACLE LANCONE
L4 DUNHILL PURSUIT
L10 PACO RABBANE
L5 ECHO DAVIDOFF
L11 POLO SPORT
L6 EMPORIO ARMANI
L12 ROCK'N RIO


KOD
HARUMAN PEREMPUAN

P1 ALLURE CHANNEL
P8 MIDNIGHT FANTASY
P2 AMOR AMOR
P9 OCEAN LOUNG ESCADA
P3 APPLE BLOSSOM
P10 PARIS HILTON
P4 BVLGARI WOMEN
P11 PURE DKNY
P5 COOLWATER WOMEN
P12 RUSH GUCCI
P6 DEWBERRY
P13 STILL J.LO
P7 FLORA GUCCI
P14 TOMMY GIRL


HARGA AMAT BERPATUTAN

HARGA WANGIAN SEBOTOL RM7
HARGA WANGIAN SEKOTAK RM21

HARGA PROMOSI PERKENALAN:

Harga sekotak RM18 (3 botol)
Harga sebotol RM 6

Jika Berminat:
Sms @0142355948


or email:amypahang@yahoo.com



JIKA BERMINAT :post signature

Sunday, January 23, 2011

koleksi - koleksi minyak wangi

Koleksi Minyak Wangi Al-habib 24hour  perfume

Popular Perfume

For women and men.


Koleksi minyak wangi al-habib
24hour perfume
non-alcohol
can use for pray
suitable for men and women                                  








LinkWithin

Related Posts with Thumbnails